SECRETUL celei mai bătrâne femei din LUME, dezvăluit la 127 de ani

| 01 sep, 2014

Leandra Becerra Lumbreras, din Mexic, este cea mai bătrână femeie care a trăit vreodată. Avea 27 de ani când a izbucnit Primul Război Mondial şi aproape 100 la căderea Zidului Berlin. Ieri, femeia a sărbătorit cea de-a 127-a aniversare.

Leandra susţine că s-a născut pe 31 august 1887, ceea ce ar face-o cea mai longevivă femeie din lume. Din păcate, recordul nu va putea fi omologat deoarece aceasta şi-a pierdut certificatul de naştere în urmă cu 40 de ani.

Potrivit publicaţiei mexicane "El Horizonte", Leandra are 73 de nepoţi şi este foarte lucidă pentru vârsta ei. Secretul longevităţii sale este, în opinia familiei, alimentaţia sănătoasă, somnul odihnitor şi faptul că nu s-a căsătorit niciodată.

"Este foarte lucidă. Te uimeşte cu poveştile ei despre revoluţie. A fost mereu o femeie care a luptat în viaţă, nu a încetat niciodată să fie activă, de aceea credem că a trăit atât. A fost mereu sănătoasă, chiar şi la această vârstă. Nu are diabet sau hipertensiune şi poate să mănânce oricâtă ciocolată îşi doreşte", a declarat una dintre nepoatele acesteia, Miriam Alvear, de 43 de ani, potrivit "The Telegraph".

În ciuda vârstei sale impresionante, Leandra Becerra Lumbreras nu este recunoscută oficial cea mai longevivă femeie din lume. Titlul este deţinut de japoneza Misao Okawa, care este cu 12 ani mai tânără.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ