Secretul HALUCINANT adăpostit de Munţii Bucegi

| 14 oct, 2014

Marele mason Massini a aruncat o informație bombă în 2003. El susține că are informații și documente ultrasecrete care provin de la Statul Major al Pentagonului, referitor la un loc din România. El spune că grupul Bilderberg are reprezentanți în cele mai importante organisme economice, politice și militare din SUA.

Dincolo de aceste grupări există formațiuni de elită care monitorizează viața științifică și tehnologia de pe întreaga planetă.

Tot ceea ce este important sau se descoperă este adus la cunoștința celor din elita mondială. Aceasta a fost și cazul observațiilor secrete în ceea ce privește teritoriul României.

Pentagonul are mai multe programe militare și de spionaj geodezic, folosind mai mulți sateliți geostaționari de înaltă tehnologie.

Unul dintre aceștia, care se bazează pe tehnologia bionică și pe cea a undelor de formă, a reperat în 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munților Bucegi. În primul rând, spațiul gol identificat în interiorul muntelui, nu comunică cu exteriorul ci începe direct din interiorul muntelui, la o anumită distanță de panta acestuia.

În al doilea rând, are forma unui tunel regulat care cotește brusc spre centrul muntelui, într-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element a pus pe gânduri pe cei de la Pentagon. Scanarea din satelit a muntelui a evidențiat două blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului și sfârșitul acestuia și respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca și cum ar fi protejat ceva în acel loc.

Erau baraje energetice artificiale. Primul era plan, drept ca un zid, care bloca accesul în tunel. Al doilea era masiv, ca o cupolă sau o semisferă, care se află la capătul opus al tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini afirmă că acolo se află ceva deosebit de important.

Ansamblul tunel-hemisferă se află într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creasta numită Babele. După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amorfă.

Conținutul ei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce venerabilul Massini își dorea pentru el și pentru elita masonilor. Amorfa conține un praf alb foarte fin. Cercetătorii americani au rămas consternați când au constatat că substanța are o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic care este foarte dificil de obținut mai ales în formula de puritate foarte mare. Pulberea de aur în starea ei pură stimulează foarte mult anumite fluxuri și schimburi energetice la nivel celular și neuronal. Adică provoacă un proces accelerat de întinerire.

Teoretic, un om poate să trăiască în același corp fizic mai multe mii de ani cu condiția să consume la anumite intervale de timp, bine determinate și în anumite cantități, pulbere de aur monoatomic. Așa se explică longevitatea anumitor personalități și intențiile ascunse ale masonilor.

După această descoperire americanii au venit la București și au interzis autorităților române să dea publicității aceste informații.

Discuțiile dintre oficialii americani și partea română s-au făcut cu ușile închise și fără translator. Discuțiile au fost foarte violente, încât diplomații strigau unii la alții, proferând amenințări și represalii economice. Celelalte state ale lumii nu cunoșteau nimic din această problemă, iar americanii știau bine că oricând o altă țară puternică s-ar fi coalizat cu România.

Citeşte şi: Munţii Bucegi păstrează, de un secol, un secret: misteriosul TUNEL Izvor

Declarația ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munții Bucegi, punând la dispoziția întregii lumi dovezi, fotografii și alte elemente esențiale pentru clarificare. Ar fi fost invitați cei mai mari oameni de știință pentru cercetări. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvăluirea despre trecutul extrem de îndepărtat al omenirii și despre istoria reală carea fost aproape complet contrafăcută. Americanii au reacționat vehement pentru că această declarație ar fi spulberat într-o clipă influența lor planetară și poate ar fi aruncat în haos economia și ordinea mondială.

Acesta a fost principalul motiv invocat de americani. România a primit un mesaj de la Papa care solicita o cumpătare înainte dea face acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chir că va pune la dispoziția statului român anumite documente străvechi, din arhiva secretă a Vaticanului. Au făcut intervenție masonii la Vatican? Ideea a fost, după aceste dezbateri îndelungate, ca aceste dovezi să fie făcute publice gradual, să nu fie panică și haos.

Mai multe, AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 15:24
strapon
Ce este " satelit care se bazează pe tehnologia bionică și pe cea a undelor de formă" si cum sunt ele interpolate? Ce e aia "tehnologie bionica"? Cum poti sa "reperezi" ceva.... orice... in interiorul unui munte cu "tehnologia bionica"? Ce e "aia aur monoatomic"? Atomi de aur in stare libera? Care nu sunt legati in retea cristalina? Aurul monoatomic este obtinut cu tehnologie bionica? De unde ai informatiile astea si de ce PLM imi pierd eu timpil cu tine?
04 ian, 17:03
Elena Miron
nu sunt in masura sa judec daca este adevarat sau nu ceea ce s-a scris nu am studii de inalt nivel am un banal liceu,...dar cu stima va spun ca avem o tara magnifica si nu inteleg de ce s-ar inventa toate acestea a fost interesant ceea ce s-a scris daca este vb. de a atrage turistii este bine pt. o cunostere a ROMANIEIpeste hotare propagarea acestor art.pt o dezvoltare turistica.eu lucrez in satrainatate si aici unde lucrez o RO nu exista pe harta Europei...numai FRANTA,ITALIA,GERMANIA SI ANGLIA si cateodata RUSIA mai mare rusinea pt ei nu pt noi eu sunt mandra ca sunt ROMAN va multumesc pt timpul acordat si mai astept articole care descriu miracole.....,mai ales ale plaiurilor romanesti
14 oct, 2014
Maria
Datoria preotilor este sa-i indrume pe oameni la studiu Biblic si sa-l slujeasca pe Dumnezeu ca sa ne dea ELIXIRUL VIETII, ca EL VINDECA totdeauna si prin aplicarea mainilor de catre cei plini de Sf. Spirit, care se obtine declarand CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
Pt ca nu se face asta si romanii nu-si dau zeciuiala la Dumnezeu, au descoperit americanii “PULBEREA DE AUR” din care era facuta MANNA, in Bucegi, si nici nu veti avea parte de ea pana nu studiati si predicati aceste invataturi si dat sacrificii.
A zis Iisus : “Cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide, cere si ti se va da.” ei cauta asta prin invatatii biblici ce declara cuvintele lui Dumnezeu, am tot scris si eu din 2011 citate din Laurence Gardner, si de-aia m-a condus astazi sa dau de aceasta stire, pe cand alti romani cred ca-si prostii.

“Enigmatica PAINE-MOSTRA - PAINE DE AUR A LUI BEZALEEL.”
In Cartea Leviticus 24, DOMNUL porunceste: “. Aceasta este o lege vesnica pentru urmasii vostri.
4. Sa aseze candelele in sfesnicul de aur curat, ca sa arda neincetat inaintea Domnului.
5. Sa iei floare de FAINA si sa faci din ea douasprezece TURTE; fiecare turta sa fie facuta din doua zecimi de efa.
6. Sa le pui in doua siruri, cate sase in fiecare sir, pe masa de AUR curat, inaintea Domnului.
7. Peste fiecare sir SA PUI TAMAIE CURATA, care sa fie PE PAINE ca aducere aminte, ca un DAR de mancare MISTUIT DE FOC inaintea Domnului.
8. In fiecare zi de Sabat sa se puna aceste paini inaintea Domnului, neincetat: acesta este un legamant vesnic pe care-l vor tine copiii lui Israel.
9. PAINILE acestea sa fie ale lui AARON si ale FIILOR lui, si SA LE MANANCE intr-un loc sfant; caci ele sunt pentru ei un lucru preasfant, o parte din darurile de mancare mistuite de foc inaintea Domnului. Aceasta este o lege vesnica. “
Citatul dat de Gardner era mai scurt, dar redand textul din Biblie in romaneste se intelege perfect FORMULA acesttei PAINI din FAINA FINA si pe stratu
14 oct, 2014
ovidiu avram
halucinant
cred ca halucinogene sunt doar ''prafurile ''pe care le ia autorul articolului.
29 apr, 22:40
elena
buna
In cantitati mari
14 oct, 2014
M. T.
Munchausen style
Ai imaginaţie, dar n-ai stil. Nici măcar SF nu se poate numi textul ăsta. Doar nişte gogoşi ilogice.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ