Şeful ANAF, atac la Ludovic Orban

| 08 apr, 16:07

Criticile aduse acţiunilor ANAF se lasă cu atacuri dure. Preşedintele instituţiei, Gelu Diaconu. le răspunde prin comunicate de presă celor care denigrează ANAF şi lupta anti-evaziune. Ultima ţintă a acestuia este liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban.

Şeful ANAF răspunde la acuzaţiile lui Orban, însă nu pe tema fiscalităţii, ci printr-un contraatac ironic la activitatea de ministru a liberalului.

"Cât despre declarațiile unor politicieni, deranjați de eficiența ANAF, mă bucur că domnul Ludovic Orban s-a trezit din letargie și se implică activ în spațiul public, inclusiv în domeniul fiscalității. I-aș sugera să-și concentreze însă eforturile pe reforma transporturilor, unde toți specialiștii îi 'recunosc' competența, cum ar fi evoluția proiectelor Transalpina și a aeroportului internațional de la Adunații Copăceni", afirmă Gelu Diaconu.

Preşedintele ANAF face trimitere subtilă la o informaţie apărută recent în presă, potrivit căreia Orban ar fi fost denunţat la DNA de afaceristul Nelu Iordache, în problema proiectului Transalpina.

Citeşte şi: Gelu Ştefan Diaconu, şeful ANAF, anunţă legiferarea bacşişului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ