Şeful CNA poate fi DEMIS. Klaus Iohannis a semnat modificarea Legii audiovizualului

| 21 iul, 15:12

Demiterea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului este de astăzi o certitudine. Şeful statului a promulgat, marţi, modificarea legislativă căre care prevede posibilitatea demiterii preşedintelui CNA odată cu respingerea raportului de activitate al instituţiei, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, în calitate de for legislativ decizional, pe 29 iunie, cu 117 voturi "pentru", după ce fusese respins de Camera Deputaților pe 6 mai.

Acest proiect de modificare a Legii audiovizualului a fost iniţiat de parlamentarul PSD Georgică Severin, preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, şi de parlamentarul PNL Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ