Şeful Consiliului de Atestare a Doctoratelor şi-a dat demisia

| 31 mai, 13:09

Preşedintele Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), Ioan Aurel Pop, a demisionat din funcţie, a declarat acesta pentru MEDIAFAX.

Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Ioan Aurel Pop, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al CNATDCU, săptămâna trecută, în cadrul consiliului general CNATDCU. Pop rămâne însă în funcţie până când demisia sa este acceptată de ministrul Educaţiei, Adrian Curaj. El a explicat pentru MEDIAFAX că a luat această decizie având în vedere volumul foarte mare de muncă şi de responsabilitate în a conduce cea mai mare universitate din România şi a prezida CNATDCU în acelaşi timp.

Între timp, ministrul Educaţiei va semna săptămâna aceasta ordinul de numire al noului CNATDCU, a explicat pentru MEDIAFAX Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei. „Colegii noştri din Ministerul Educaţiei analizează spre soluţionare cele aproximativ 100 de sesizări primite la propunerile de comisii CNATDCU, astfel încât săptămâna aceasta să poată fi semnat ordinul de numire al noului CNATDCU, inclusiv numirea unui Preşedinte al consiliului”, a spus Amarandei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ