Şeful SRI, despre violenţele de la proteste: Nu am să-mi reproşez nimic

| 09 feb, 11:03

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, joi, înaintea audierii sale de către Comisia parlamentară de control al SRI, referitor la proteste, comunicarea inter-instituţională pe această temă şi violenţele din stradă, că nu are ce să-şi reproşeze şi că SRI nu e implicat politic.

Întrebat dacă ministrul de Interne, Carmen Dan, a primit de la SRI informări referitor la proteste şi eventuale violenţe, Hellvig a răspuns: „E o întrebare foarte abruptă, răspunsul o să-l dea domnul preşedinte Ţuţuianu, după audiere. Colaborarea instituţională între SRI şi ministerul de Interne se face pe bază de protocol. Acolo în protocol sunt scrise toate mecanismele de colaborare între cele două instituţii”.

Hellvig a evitat să intre în detalii despre protocol, el arătând că preşedintele Comisiei, Adrian Ţuţuianu, va comunica pe această temă după audiere.

 

Întrebat dacă îşi reproşează ceva şi dacă SRI este implicat politic, Hellvig a răspuns: „Nu, absolut nimic. Şi nu, niciodată SRI, în mandatul meu, nu va fi implicat politic în nicio activitate de asemenea gen”.

Tag-uri: Eduard Hellvig, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ