Seidler: USR a finalizat proiectul privind abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari

| 26 apr, 17:13

USR a elaborat proiectul de lege pentru abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari şi îl invită pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să semneze această iniţiativă, a declarat miercuri deputatul Cristian Seidler.

"Am elaborat proiectul legii de abrogare a ceea ce se numeşte în spaţiul public ca fiind pensiile speciale ale parlamentarilor. Proiectul de lege este semnat de către toţi deputaţii şi senatorii USR şi avem o invitaţie publică de făcut, mai avem o semnătură de cules, este vorba de semnătura domnului Nicolae Liviu Dragnea pe care îl invităm alături de noi să fie coiniţiator al acestui proiect de lege dintr-un motiv foarte simplu: dânsul în legislatura anterioară şi-a dat demisia din funcţia de deputat cu câteva zile de finalizarea mandatului tocmai pentru a nu se încadra în prevederile acestei legi şi a nu fi un beneficiar al acestor indemnizaţii pentru limită de vârstă în viitor. Aşadar, ni s-ar părea doar corect şi, de aceea, nu vom depune proiectul de lege până nu-l semnează şi domnul Dragnea, respectiv îi vom acorda un termen de o săptămână-două cât îi poate lua să citească proiectul nostru de lege şi să-l cosemneze alături de noi", a spus Seidler, într-o conferinţă de presă. 

El a precizat că proiectul vizează doar pensiile speciale pentru parlamentari şi va fi depus chiar dacă Liviu Dragnea va refuza să-l semneze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ