SEMN DIVIN! Icoana cu Arsenie Boca lăcrimează de zile întregi. Sute de oameni au venit să vadă minunea

| 02 mai, 12:02

Localnicii din comuna vasluiana Puşcaşi sunt convinşi că Arsenie Boca face intr-adevar minuni. O icoana care il ilustreaza pe parinte lacrimeaza de zile intregi, iar sute de oameni vin sa se inchine in fata acestei minuni sperand sa fie un semn divin.

Vasluianul care a adus icoana adusa de la Manastirea Prislop a depus-o in ziua de Sfantul Gheorghe la troita din apropierea locuintei.

"Era de Sfantul Gheorghe, pe la 5 seara. Cand am inchis usa la troita am observat lacrima in ochi, dar am crezut ca e de la pictura. Am inchis usa si am plecat. Cand m-am intors zilele urmatoare mi-am dat seama ca icoana chiar lacrimeaza. Dimineata lacrima era la musteata, acum e mai jos.", a povestit pentru Adevarul.ro, femeia care a descoperit "minunea".

 

Citeşte şi: Profeția TERIFIANTĂ a lui Arsenie Boca: Vom bea sânge de om

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mai, 01:21
Adi
Erezii distrugatoare
Poate i o intrat ceva in ochi si de aceea lacrimeaza !
02 mai, 20:27
BEN
Conditii ideale de lucru acasa!
Cautam colaboratori pentru publicare anunturii
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati
Cerinte:necesar calculator
-conexiune internet
-rabdare
-cunostinte minime PC
-seriozitate
-perseverenta
-atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Important:nu cereti detalii pe facebook.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt. informatii trimiteti textul ,,info'' la adresa: [email protected].
Oferim si solicitam seriozitate!
02 mai, 20:21
miha
LUCRU DOMICILIU
Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
02 mai, 16:56
Horia
minunea
in sec 21 sa mai crezi in asemenea excrocherii iti dai seama cati prosti mai sunt . De fapt doar in Moldova mai gasesti asa de multi cretini.
02 mai, 20:23
miha
LUCRU DOMICILIU
DE CE DOAR IN MOLDOVA,PROSTI SUNT PESTE TOT,SI UNUL DIN EI A FACUT ACEST COMENTARIU
02 mai, 16:07
CORALIA
venit suplimentar
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract de comision legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul > la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ