SEMNAL DE ALARMĂ! Adevărul DUR despre Simona Halep

| 16 oct, 2014

Cu doar cateva zile inainte de startul Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep e pusa la zid de ESPN.

Jurnalistul american Greg Garber considera ca Simona n-are nicio sansa sa se impuna saptamana viitoare si le cere celor din staff-ul ei sa ia niste masuri.

"Oamenii care se ocupa de Simona Halep ar trebui sa ia niste masuri. Ce-a facut in ultima perioada? Abia a invins-o pe Andrea Petkovic, iar apoi nici macar nu s-a putut prezenta pe teren in sferturi cu Ana Ivanovic", noteaza ESPN.

"Are o problema la piciorul stang si probabil ca asteapta cu nerabdare vacanta", continua sursa citata.

In schimb, Garber are numai cuvinte de lauda despre Maria Sharapova, pe care o vede favorita la Singapore.

"A castigat 4 turnee anul acesta, ultimul saptamana trecuta. Are un mare avantaj ca va fi cap de serie si nu o poate intalni pana in semifinale pe Serena Williams, in fata careia are 15 infrangeri", mai spune acesta.

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 20-26 octombrie si va fi transmis in direct de site-ul Ziare.com.

Serena Williams, Maria Sharapova, Simona Halep, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Ana Ivanovic si Caroline Wozniacki sunt tenismenele care iau parte la acest super turneu.

Tragerea la sorti a celor doua grupe, la care Serena Williams si Maria Sahrapova sunt capi de serie, va avea loc sambata.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ