Semnalul lui Leancă către moldoveni

| 28 sep, 2014

Premierul Republicii Moldova îl susține pe Victor Ponta în campania pentru prezidențiale. Premierul Iurie Leancă a explicat că omologul său român a făcut multe pentru Republica Moldova în perioada mandatului său şi, prin sprijinul în alegeri, a dorit să-şi manifeste mulţumirea.

Într-o emisiune televizată în Republica Moldova premierul Iurie Leancă a explicat motivele pentru care îl susține pe Victor Ponta să devină președintele României. Mesajul lui Leancă pentru românii din Republica Moldova a fost simplu: îl susține pe Victor Ponta pentru că a făcut foarte multe pentru Republica Moldova.

Iurie Leancă are imaginea unui om pragmatic, care are în vedere interesul Republicii Moldova. Acest interes i-a dictat, spune domnia sa, o atitudine corectă față de Victor Ponta, Primul Ministru care a făcut foarte multe pentru Republica Moldova și care și-a declarat public sprijinul pentru parcursul european al vecinilor noștri de la Est.

"La Ponta apreciez încă un lucru: nu ne învaţă cum să trăim, ci ne ajută să ne descurcăm" a declarat premierul Iurie Leancă. Măsurile Guvernului Ponta de susținere a Republicii Moldova sunt evidente. Schimbarea de atitudine, de la vorbe la fapte concrete a atras cel mai probabil simpatia premierului moldovean faţă de Victor Ponta şi de administraţia sa.

Gazoductul Iaşi – Ungheni care oferă o alternativă bună Republicii Moldova pentru energie, 20 de milioane de euro pentru infrastructura şcolară, pentru şcoli şi grădiniţe (împrumut nerambursabil), extinderea proiectului SMURD pe malul stâng al Prutului şi multe alte măsuri de susţinere a dezvoltării Republicii Moldova au fost anunţate, derulate şi finalizate de Guvernului Victor Ponta.

Mesajul premierului Iurie Leancă pentru cetăţenii români se poate explica şi în cheia acestor măsuri prin care România a ajutat Republica Moldova. Aprecierea moldovenilor faţă de actuala administraţie Victor Ponta se va vedea cel mai probabil la vot. Totuşi mesajul mobilizator al premierului moldovean Iurie Leancă s-ar putea să-l ajute decisiv pe Ponta în cursa prezidenţială.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 2014
vali
O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email :[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ