Senator PNL: Am propus o lege ca părinţii să-i însoţească pe copii în discotecă. Eu aş merge cu fiica mea în club

| 10 mar, 17:55

Un senator PNL vrea ca accesul în cluburi şi baruri să se facă pe bază de buletin, iar minorii să poată intra doar însoţiţi de părinţi. Senatorul de Braşov Sebastian Grapă a realizat un proiect de lege în acest sens, iar iniţiativa sa a trecut deja de Comisia Juridică, potrivit stiripesurse.ro.

„Fata mea, care este în ultimul an de liceu, are o gășcuță de colegi, de tineri, și i-am găsit de câteva ori într-o crâșmă, într-o bodegă ordinară, unde consumau cu încuviințarea acelui care vindea atât alcool cât și tutun. L-am întrebat de ce le-a dat voie, mi-a răspuns pe un ton așa: 'Măi, vrei să îți educ eu copilul?' Deci asta e atitudinea celor care se gândesc să câștige bani”, a declarat senatorul Sebastian Grapă.

Marea SPAIMĂ a unui senator PNL. "Mi-e foarte frică de ..."

Întrebat dacă şi-ar însoţi fiica în club, senatorul a răspuns: "Categoric mă duc în club, stau... dansez cu ea, mă duc, îmi place în club, îmi aduc aminte de anii tinereții."

Proiectul de lege a primit avizul favorabil al Comisiei juridice din Senat. „E obligația noastră să creăm un cadru legislativ care să îi protejeze. Vârsta e o vulnerabilitate la un moment dat, sunt supuși unor provocări”, a declarat şi Cătălin Boboc, președintele Comisiei juridice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ