Senatorii PSD sunt solidari cu Ecaterina Andronescu în cazul Microsoft

| 29 sep, 2014

Senatorii Partidului Social Democrat îşi exprimă susţinerea pentru colega lor Ecaterina Andronescu, pentru care, alături de alţi foşti miniştri şi demnitari, Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, săptămâna trecută, începerea urmăririi penale în dosarul cumpărării de licenţe Microsoft.

”Suntem solidari cu doamna senator de Bucureşti, Ecaterina Andronescu, colega noastră. Dincolo de incontestabilele calităţi şi realizări profesionale, doamna profesor Andronescu a avut mereu o conduită verticală. Asupra sa nu a planat niciodată vreo suspiciune de fapte de corupţie. Ştiu că doamna Andronescu a fost profund marcată de informaţiile care au 'erupt' săptămâna trecută, dar trece cu demnitate peste această situaţie', afirmă purtătorul de cuvânt al grupului senatorilor PSD, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă”.

Totodată, Gabriela Firea precizează că senatorii PSD îşi exprimă speranţa că 'investigaţiile vor fi realizate cu profesionalism'.

Citește și: Ecaterina Andronescu, despre dosarul licențelor IT: Cred într-o Justiţie dreaptă


'Considerăm că principiul separaţiei puterilor în stat este la fel de important ca şi respectarea prezumţiei de nevinovăţie, indiferent de numele pe care îl poartă persoanele implicate', spune Gabriela Firea.


Ea subliniază, de asemenea, că, până în prezent, nu s-a primit nicio solicitare privind ancheta la Biroul Permanent al Senatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 sep, 2014
tadeus
Pai
cum altfel hoti la hoti trag
Sa va vad cum veti reactiona cu MCV sau nu conteaza

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ