Senatorii şi-au votat o vacanţă de aproape o lună. Pentru alegeri

| 22 apr, 2014

Senatorii si-au votat o vacanta de aproape o luna, practic in toata perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare 2014.

Alesii din Senatul Romaniei vor intra in vacanta marti, 29 aprilie, urmand sa revina la munca in Parlament luni, 26 mai, prima zi de dupa alegerile europarlamentare, transmite B1 TV.

Potrivit sursei citate, senatorii vor avea activitate in teritoriu, ei urmand sa se ocupe de campania pentru alegerile europarlamentare.

La alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai vor candida si doi dintre actualii membri ai Senatului: social-democrata Ecaterina Andronescusi reprezentantul UNPR Damian Draghici, ambii pe lista Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, pe locuri eligibile.

B1 TV mai transmite ca, in cadrul votului din Biroul Permanent al Senatului, reprezentantii PSD s-au pronuntat pentru vacanta, cei ai PNL impotriva, iar cei ai PDL s-au abtinut. Votul final a fost 5-4 in favoarea acestei vacante.

Dupa 26 mai, senatorii vor lucra cate trei zile de plen pe saptamana, in loc de doua cate sunt in prezent, pentru a recupera, insa isi vor lua in continuare salariile. Senatorul PSD Cosmin Nicula a spus, insa, ca alesii Senatului nu vor mai primi toti banii in perioada 29 aprilie - 26 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ