Senatorul PNL Andrei Volosevici, la DNA Ploiești. E acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită

| 24 mar, 09:54

Senatorul PNL Andrei Volosevici este acuzat de procurorii DNA Ploieşti de abuz în serviciu şi luare de mită, fapte comise în mandatul de primar din perioada 2008-2012 în legătură cu finanţarea echipei FC Petrolul Ploieşti, au declarat surse judiciare.


Volosevici s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la sediul DNA Ploieşti, fiind citat în calitate de suspect, iar la ieşire a declarat că nu se consideră vinovat. 

"Este o procedură începută, o să vin să mai dau declaraţii. În momentul ăsta sunt suspect. (...) Sunt nişte lucruri pe care trebuie să le demonstrez prin probatorii. (...) Din punctul meu de vedere, nu (nu sunt vinovat- n.r.) şi voi încerca să demonstrez pentru că nu am de ce să mă ascund", a declarat Volosevici. 

Anterior, în acest dosar au fost audiaţi, în calitate de martori, consilierii locali din mandatul său.

Senatorul PNL Andrei Volosevici s-a prezentat, joi dimineață, la DNA Ploiești, surse judiciare declarând că acesta a fost citat în calitate de suspect într-un dosar care are legătură cu finanțarea echipei FC Petrolul Ploiești.

La intrarea în sediul DNA, Volosevici a declarat că a fost chemat pentru a da lămuriri într-o anumită speță, însă nu a dat detalii cu privire la dosar.

Andrei Volosevici a fost primar al Ploieștiului din partea PDL, în mandatul 2008-2012, iar în toamna lui 2012 a fost ales senator într-un colegiul din Ploiești.

Anterior, în acest dosar au fost audiați, în calitate de martori, consilierii locali din mandatul lui Volosevici.

Fostul primar al Ploieștiului Iulian Bădescu, cel care a câștigat alegerile în 2012 din partea PSD în defavoarea lui Volosevici, a fost trimis în judecată anul trecut de procurorii DNA Ploiești într-un alt dosar referitor la premierea echipei FC Petrolul Ploiești din fonduri de la bugetul local.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ