Senatorul SAVU, fost ofiţer SRI, aruncă bomba: Iată cine a pozat-o pe UDREA la Paris

| 23 feb, 19:05

Senatorul PSD Daniel Savu, membru al Comisiei parlamentare de control al SRI, a lansat o ipoteză neașteptată cu privire la excursia de la Paris întreprinsă de Elena Udrea, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu.

În contextul ultimelor evenimente, Daniel Savu a transmis că fotografiile de la Paris nu sunt produsul serviciilor de informații, ci ar fi fost realizate de paparazzi sau detectivi particulari, cu complicitatea Anei Maria Topoliceanu. „Cred că ați mai prezentat niște imagini foarte sugestive de la Paris. (...) Trei doamne extraordinare și acum toate trei sunt în arest. Vă amintiți atunci cum dna Topoliceanu se uita în cadru mereu? Toate se uitau în altă parte, iar dna Topoliceanu se uita în camera de filmat. Eu îmi pun probleme că încă de atunci dna Topoliceanu era o colaboratoare care îi făcea dnei Udrea probleme. Și prezența la Paris cred că a fost cunoscută”, a spus fostul ofițer SRI la Antena 3.

Citeşte şi: Denunţătoarea ELENEI UDREA, audiată la DNA

Senatorul PSD a mai arătat că astfel capătă veridicitate „aserțiunile avansate, că (fotografiile - n.r.) nu sunt ale serviciilor secrete - că nici nu aveau cum să fie, ci a unor paparazzi sau detectivi particulari angajați de niște părtași în filmele astea”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 07:55
Florin
Baliverne
Astazi, serviciile nu stau ascunsi in spatele perdelei cu aparate de fotografiat (asa cum insinueaza Basescu, Melescanu sau alti "want to be" spioni). Bulevardele Parisului , precum si hotelurile mari, statii metrou, etc sunt monitorizate cu camere de luat vederi (candidati la prezidentiale, sefi DIICOt din tari membre UE, nu se plimba prin capitalele Europei neobservati;)
24 feb, 08:10
Florin
Si mai ceva:
1. fotografiile au aparut pe blogul fantoma inaintea primului tur la prezidentiale (Elena Udrea se lauda ca va castiga alegerile in cazul in care Klaus Johannis va fi declarat incompatibil, asa cum si-ar fi dorit ANI, Basescu si altii).
2. Klaus Johannis a vizitat de doua ori Parisul de cand este presedinte, in curind va fi oaspete la Kanzelaramt in Berlin ;)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ