Senatorul Şerban Nicolae va candida la funcţia de preşedinte al PSD

| 18 sep, 20:35

Senatorul Şerban Nicolae a declarat că va candida la funcţia de preşedinte al PSD, iar anunţul îl va face la Congresul din 11 octombrie. Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus că va anunţa, după Comitetul Executiv de luni, dacă candidează pentru şefia PSD.

Primul pesedist care şi-a anunţat oficial intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte PSD este senatorul Şerban Nicolae, el urmând să fie contracandidatul lui Liviu Dragnea la Congresul din 11 octombrie, potrivit gandul.info.

Întrebat dacă va candida la funcţia de preşedinte PSD, dacă Congresul rămâne pe 11 octombrie, pe actualul Statut, Şerban Nicolae a spus: "Pe orice criterii vor stabili colegii îndreptăţiţi să stabilească criteriile şi în orice condiţii valabile pentru toţi, da".

Citește și:  Senatorul Daniel Savu va candida la şefia PSD

Senatorul Şerban Nicolae a precizat că în momentul de faţă Partidului Social Democrat îi lipseşte "o serie întreagă de răspunsuri şi o viziune pentru perspectivă".

"Răspunsuri la probleme care frământă activul de partid în acest moment şi o viziune pentru anul electoral 2016 şi pentru perioada imediat următoare. Cred că un proiect politic de partid trebuie să răspundă la o serie de întrebări importante şi trebuie să creioneze reperele pentru activitatea ulterioară. Nu este un program pe termen lung, nu este un proiect vizionar pentru ţară, pentru că este proiectul politic al unui partid. Trebuie să răspundem la chestiunile importante care frământă membrii de partid", a spus Şerban Nicolae.

Citește și:   Liviu Dragnea: În cel mult o săptămână voi anunţa dacă candidez şefia PSD


Conducerea PSD a decis să organizeze Congresul extraordinar pe 11 octombrie. Decizia trebuie formalizată în cadrul Comitetului Executiv, care se întruneşte luni.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, că în cel mult o săptămână va anunța dacă va candida la funcția de președinte al partidului.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ