Senatorul USR Mihai Goțiu susține că Mirel Palada l-a lovit cu pumnul în pauza unei emisiuni tv

| 14 sep, 10:02

Senatorul USR Mihai Goțiu a anunțat, miercuri seară, că va depune plângere la Poliție împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul Ponta, care l-ar fi lovit cu pumnul în pauza unei emisiuni de la B1.

Cei doi au avut un schimb de replici în contradictoriu în emisiune, potrivit lui Goțiu.

"M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (...) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit", a declarat Goțiu la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ