SENZAŢIONAL! Mihaela Rădulescu a fost LOVITĂ în direct

| 11 apr, 10:44

Aşa cum se întâmplă în fiecare ediţia de la „Românii au talent”, în timpul show-ului au loc tot mai multe momente inedite, spre deliciul spectatorilor şi telespectatorilor. Prin urmare, nici din emisiunea de vineri, 10 aprilie, nu putea să lipsească unul, iar acesta a fost oferit de noii juraţi, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis au fost protagoniştii unui moment amuzant şi, în acelaşi timp, foarte interesant.

Astfel, după ce un concurent a făcut câteva scamatorii cu o minge de baschet, Bebe Cotimanis a vrut să arate tuturor faptul că şi el se pricepe să jongleze cu balonul.

Citeşte şi: BOMBĂ! ANDREEA MARIN despre comportamentul rivalei sale, MIHAELA RĂDULESCU

Doar că momentul în sine s-a transformat într-unul cu adevărat amuzant, deoarece mingea de baschet a nimerit chiar în capul "divei de la Monaco".

Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis s-au jucat cu mingea, iar aceasta a ricoşat, la un moment dat, în creştetul sexoasei jurate. Momentul în sine a făcut delicul spectatorilor din publicul de la „Românii au talent” care s-au distrat copios.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ