Şerban Mihăilescu, UNPR: Noul Cod Fiscal încurajează creşterea salariilor în sistemul public

| 26 aug, 16:55

Vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), senatorul Şerban Mihăilescu, consideră că noul Cod fiscal propus de actuala coaliţie de guvernare încurajează creşterea salariilor în sistemul public, potrivit Agerpres.

El a declarat miercuri că o creştere salarială în sectorul bugetar ar putea avea loc în condiţiile reorganizării sistemului, în sensul eliminării unor instituţii, în special de control, care se suprapun altora în ceea ce priveşte activitatea desfăşurată.

"Susţinem Codul Fiscal în forma convenită în urma negocierilor care au avut loc. Categoric, se poate face o nouă discuţie, dar noi vom susţine ceea ce am negociat. Acolo este prevăzută şi posibilitatea creşterii salariilor în sistemul public în paralel cu reorganizarea sistemului. Eu cred că România este în stare să crească salariile", a afirmat Mihăilescu, care este senator de Botoşani.

Totodată, senatorul UNPR a subliniat că noul Cod fiscal prevede facilităţi fiscale şi pentru mediul de afaceri, care s-ar putea răsfrânge pozitiv şi asupra salariilor din sectorul privat.

"Creşterea salariului minim este calea cea mai sigură pentru ca salariaţii să beneficieze de venituri suplimentare în orice sistem de proprietate asupra mijloacelor de producţie", a mai spus Mihăilescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ