Şerban Nicolae vrea să candideze la Cotroceni, Liviu Pleşoianu e luat şi el în calcul

| 14 iun, 11:16

Senatorul Şerban Nicolae şi-a anunţat, în şedinţa CEx al PSD de joi, intenţia de a candida la Preşedinţia României.

Șerban Nicolae a fost singurul care şi-a exprimat, public şi într-un cadru oficial, o asemenea intenţie. Senatorul a cerut ca prezidenţiabilul PSD să fie stabilit la Congresul din 29 iunie, nu la un congres ulterior, aşa cum anunţase Viorica Dăncilă, anunţă Digi 24.

Viorica Dăncilă a confirmat că Nicolae şi-a anunţat candidatura la funcţia supremă în stat şi a afirmat că oricine din PSD se poate înscrie în cursă, urmând ca, pe baza sondajelor interne, să fie ales candidatul cel mai bine plasat. Întrebată dacă şi Liviu Pleşoianu ar fi o opţiune, Viorica Dăncilă a spus că acesta poate fi luat în calcul în anbaliza partidului.

Social-democrații au decis să organizeze Congresul pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general pe 29 iunie. Propunerea lui Paul Stănescu pentru amânarea Congresului din 29 iunie a fost respinsă de liderii PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ