Serena Williams a câştigat turneul WTA de la Cincinnati

| 18 aug, 2014

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a câştigat duminică turneul WTA de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii totale în valoare de 2.567.000 dolari, în finala căruia a învins-o lejer, cu 6-4, 6-1, pe Ana Ivanovic din Serbia, după puţin mai mult de o oră de joc.

Williams şi-a adjudecat astfel al 62-lea titlu din carieră şi al 5-lea din acest an, în tot atâtea finale disputate, după cele de la Brisbane, Miami, Roma şi Stanford.

Ea nu reuşise să câştige niciodată până acum la Cincinnati, în cinci tentative, cel mai bun rezultat fiind o calificare în finală, în 2013, pierdută în faţa belarusei Victoria Azarenka.

'Sunt foarte mulţumită că am câştigat în sfârşit la Cincinnati. A fost cu adevărat o săptămână foarte frumoasă pentru mine', a declarat Serena Williams după joc.

Campioana americană speră acum să-şi treacă în palmares şi ultimul turneu de Mare Şlem al anului, Openul Statelor Unite, programat între 25 august şi 8 septembrie la New York, turneu al cărui premiu rezervat câştigătoarei atinge anul acesta valoarea de 3 milioane dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ