Serena Williams: Obiectivul meu e să câstig trei game-uri contra Simonei Halep

| 26 oct, 2014

Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, a declarat dupa calificarea Simonei Halep in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, ca obiectivul sau in aceasta partida este obtinerea a trei game-uri, cu unul mai mult decat a reusit in meciul din faza grupelor, cand a pierdut 0-6, 2-6.

"Sunt incantata de calificarea in finala. Obiectivul meu este sa castig trei game-uri. Acesta ar fi primul meu obiectiv. Sper sa imi pastrez serviciul. Asta ar fi bine. Cel mai mult, sper sa obtin un break, asa ca incep cu obiective scazute. Ea a jucat foarte, foarte bine. Voi da tot ce am mai bun si vom vedea ce se va intampla", a spus Serena Williams, potrivit The Guardian.

Citeşte şi: PRIMA REACŢIE a Simonei după meciul FABULOS: A fost meciul perfect pentru mine

Serena Williams a povestit si emotiile prin care a trecut la meciul dintre Simona Halep si Ana Ivanovic, din ultima etapa a Grupei Rosii, cand avea nevoie pentru calificare de un set castigat de catre sportiva din Constanta, scrie Mediafax.

"A fost o nebunie. Nu vreau sa mai trec prin asta. Daca ma voi califica la editia viitoare, va trebui sa imi castig toate meciurile. Nu imi place ca soarta mea sa fie in mainile altcuiva. Halep a avut 5-1 in primul set si mi-am spus «Ei bine, poate ma voi califica». Apoi ea a pierdut si i-am spus asistentului meu: «S-ar putea sa avem nevoie sa ne rezervam un zbor». Dupa care tot ce stiu e ca ea a luat un avans in setul doi si a egalat situatia. Ma gandeam «Asta e prea mult. La anul imi voi juca meciurile, le voi castiga pe toate trei si vom vedea ce va fi de acolo». Asta a facut Caroline. Nu a avut niciun stres. E prea stresant pentru mine. A fost ca un film drama vazut la televizor, iar mie nu imi place sa ma uit la drame", a completat Williams, conform WTA.

Finala competitiei de la Singapore se va disputa duminica, de la ora 13:00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ