SERIALUL DARIUS VÂLCOV, un nou episod la DNA: „Am venit să...”

| 02 apr, 15:38

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov s-a prezentat joi, la DNA, informează agenţiile de presă.

La intrarea în clădirea DNA, el a declarat că a venit pentru noi declaraţii în dosarul în care este anchetat. Problemele se ţin lanţ de fostul ministru.

Vâlcov a rămas recent şi fără permisul de conducere, iar in urmatoarele 30 de zile va fi pieton.

Darius Valcov a fost surprins circuland cu viteza foarte mare in urma cu cateva luni, pe raza unei comune din judetul Arges. Atunci el a fost oprit, iar politistii i-au aplicat o amenda contraventionala si i-au suspendat permisul pentru 30 de zile. Valcov a contestat decizia si a depus in instanta o cerere de anulare a masurilor luate de politisti, procesul durand cateva luni.

Citeste si: LOVITURĂ nouă pentru Darius Vâlcov, ce a pierdut pentru că a uitat de PROCES

Dupa ce au inceput problemele cu justitia, Valcov nu s-a mai interesat deloc de proces si a renuntat sa mai aduca probe si inscrisuri in sprijinul sau. In cele din urma, instanta i-a respins cererea, iar Darius va trebui sa stea departe de volan in perioada urmatoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ