Sfatul lui ADRIAN NĂSTASE către VICTOR PONTA: Să te întâlneşti cu ei!

| 21 mai, 16:52

Fostul premier, Adrian Năstase, a declarat, joi, la Târgul de Carte, în cadrul evenimentului de lansare a noului său volum, "Presa de la A la N", că actualul prim-ministru Victor Ponta ar trebui "să discute lucrurile importante cu toţi reprezentanţii presei", acest lucru fiind esențial, în viziunea sa, în contextul în care "ar fi nevoie și la nivelul politicului și la nivelul presei de un nou contract social".

"Cred că o discuție acum între prim-ministru și directorii de ziare ar fi foarte utilă. Presa s-a împărtit și ea foarte puternic in zone in care patronii de presă au un rol mai important decât directorii de presă sau decât jurnaliștii și ar trebui căutată o manieră de a-i aduce pe toți împreună pentru a discuta unele dintre lucrurile care, în momentul de față, sunt sensibile. Cred ca ar fi nevoie și la nivelul politicului și la nivelul presei de un nou contract social", a declarat Adrian Năstase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ