Sfaturi de sănătate de la Baba Vanga: Cum putem scăpa miraculos de cancer?

| 27 dec, 2014

Baba Vanga este un fenomen care nu va fi probabil în măsură nimeni să-l explice sau să-l înțeleagă. Poveștirile despre ea sunt infinite și oamenii pe care i-a ajutat - nenumărați.

Este important să ascultați exact acei oameni care au darul de a ajuta. Acestea sunt 10 dintre cele mai valoroase sfaturi pentru o sănătate bună și o alimentație corectă care toată lumea ar trebui să le respecte.

Cele mai importante sfaturi de sănătate de la Baba Vanga

1. Nu vă otrăviți pe pământ cu ceea ce vă hrăniți! Oamenii fac cancer și tot felul de boli - fiți înțelepți, altfel veți suferi!

2. Florile sunt ființe vii, nu le rupeți! Ele radiază putere și energie. Vă puteți da seama dacă într-o casă domnește dragostea de la armonia florilor care cresc în ea.

3. Lumea a început cu ierburi - amintiți-va asta! Dar plantele dintr-o anumită regiune, pot trata numai oamenii care trăiesc în ea! Toată lumea ar trebui să fie tratată cu ierburile lor!

4. Amintiți-vă și renunțați la paștile, pe care le puteți înlocui cu plate și astfel vindecați organismul bolnav. Fiecare plantă poate vindeca o durere!

5. Nu exagerați cu produsele chimice, îngrășăminte, ele vă otrăvesc mâncarea!

Citeste restul sfaturilor pe imaginea.info

Tag-uri: baba vanga, cancer
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ