Sfaturile premierului VICTOR PONTA pentru români: Trebuie să susţinem Finanţele

| 10 mar, 16:49

Premierul Victor Ponta îi îndeamnă pe români să susțină campania Ministerului Finanțelor Publice privind emiterea bonurilor fiscale.

"Noi toți, în calitate de cumpărători, trebuie să susținem inițiativa Ministerului Finanțelor Publice privind campania de emitere a bonurilor fiscale. Darius Vâlcov are foarte mare dreptate: un comerciant care nu emite bon fiscal ne fură pe noi toți! Tocmai de aceea, vă îndemn pe toți să nu mai închideți ochii. Solicitați bonul fiscal, iar în cazul în care nu vi se oferă apelați cu încredere numărul de telefon pus la dispoziție de cei de la Finanțe!", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Comercianții care nu vor emite bonuri fiscale către cumpărători pot fi sancționați, începând din 1 martie 2015, cu amenzi cuprinse între 10.000 și 15.000 de lei, dar și cu suspendarea activității, potrivit Ordonanței de Guvern privind reducerea evaziunii fiscale, intrată în vigoare la 1 martie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ