Şi tu te confrunţi cu căderea părului? Iată un remediu ieftin şi la îndemâna oricui

| 25 iul, 2014

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă majoritatea oamenilor, în special femeile.  Una dintre cele mai importante cauze care stă la baza acestui fenomen este stresul.

Foarte multe produse cosmetice pe care le găsim pe piaţă ne promit marea cu sarea, şi anume că după câteva folosiri a acelui produs căderea părului va stopa. Şi uite asa cheltuim o grămadă de bani, dar din păcate fără niciun rezultat.

O soluţie la îndemâna tuturor este reprezentată de tratamentele naturiste, care sunt mult mai ieftine decât cosmeticele din orice gamă, dar şi mult mai eficiente.

Unul dintre aceste tratamente naturiste constă în aplicarea oului pe păr. Se bat bine două ouă cu furculiţa până se transformă în spumă. Spuma o încorporaţi în păr ca pe un şampon obişnuit  şi o lăsaţi să acţioneze aproximativ 4-5 minute. La final, se clăteşte părul foarte bine. Dacă aveţi părul negru puteţi adauga în apa cu care vă clătiţi o lingură de oţet, iar în cazul în care aveţi părul şaten sau blond o lingură de zeamă de lămâie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ