SIGLA MONICA MACOVEI. La cinstiții lui Băsescu furtul se numește coincidență

| 03 oct, 2014

SIGLA MONICA MACOVEI. Orice băsistă pe sigla ei pierde, am putea parafraza proverbul cu pasărea, după recentul scandal în care ”justițiara” figură a Monicăi Macovei a fost implicată.

SIGLA MONICA MACOVEI. După ce Elena Udrea s-a acoperit de rușine în timpul ministeriatului cu brand-ul de țară și celebra siglă cu frunza care a costat o căruță de bani, deși era o simplă mizerie luată de pe net, acum e rândul fostului ministru al Justiției, Monica Macovei, odinioară preferata lui Băsescu care o descria ca întruchiparea corectitudinii din această țară.

SIGLA MONICA MACOVEI. Nu de aceeași părere ar fi, mai nou, Cristian Olărașu, un tânăr antreprenor care a descoperit că cineva i-a șutit pur și simplu sigla companiei sale (Good Momming). Misterioasa persoană cu mâini lipicioase pare a fi un mare admirator al Monicăi Macovei, căci a cadorisit-o pe pretendenta la șefia statului cu aceea siglă buclucașă. Poziția oficială a staffului în legătură cu posibilul furt intelectual a venit de la Roxana Dascălu, purtătoarea de cuvânt a campaniei Monicăi Macovei, care a declarat ambiguu: ”Nu ne ocupăm de furturi. Este o circumstanță neplăcută, așteptăm lămuriri de la furnizorul acestei soluții grafice și revenim cu un comunicat de presă”. Alții, mai atașați de Monica, au sărit repede să ne explice că sigla este ”banală” și că totul ar putea fi o coincidență. Da, știm povestea, într-un univers infinit până și o maimuță care bate haotic în tastatură va ajunge până la urmă să scrie operele complete ale lui William Shakespeare... Asta în teorie. În realitatea noastră, ancorată în banalul cotidian, nimeni nu lasă o maimuță să dea în taste.

SIGLA MONICA MACOVEI. Monica Macovei ar trebui să ia chitanța fiscală sau factura pe care suntem siguri că autorul cu mâini lipicioase i-a eliberat-o și, dacă nu se simte vinovată cu nimic, să ceară despăgubirile care se impun. Până atunci, rămâne cum am stabilit în titlu...

Citeşte şi: MONICA MACOVEI PROGRAM PREZIDENŢIAL. Decalogul Macovei pentru Cotroceni

Tag-uri: monica macovei, sigla
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 2014
Ciprian
What are you talking about?
Citez pe Cristian Olăraşu, creatorul Early şi Good Momming: "pai da, pur si simplu mi s-a parut amuzant locul in care am gasit o identitate similara. Noi am abandonat identitatea in 2013 din cauza numelui, deci fara resentimente." Care e faza cu plagiatul?
03 oct, 2014
marius
logo
daca nu va pricepeti, nu comentati aiurea, mai scrieti si ditamai editorialul fara o minima documentare.

exista site-uri de logo, baze de date gratuite dar si unele unde platesti 10-15 dolari. NU AI INSA EXCLUSIVITATE, POATE ORICINE SA IL FOLOSEASCA, cred ca la banii aia nici nu te-ai astepta sa fie ceva exclusiv. Asa ca nu le-a furat nimic celor de la Momming, nu exista o exclusivitate pe litera M modificata, altfel nu era plin internetul de ea.

cautati logo letters M! - e peste tot pe site-uri de logo la liber sau aproape gratis - si nici nu zice ea ca l-a inventat.

frunza e alta poveste - ei, ce-ar fi sa cumperi un logo din asta generic cu 12 dolari si sa il revinzi cu 1 milion statului roman? Cam asta au facut aia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ