ÎNFIORĂTOR! Sile Cămătaru, reacţie DURĂ la acuzaţia că ar fi plătit un bărbat să o infecteze pe Udrea cu HIV

| 03 mai, 11:49

Sile Cămătaru, despre care un presupus pușcăriaș i-ar fi scris Elenei Udrea că interlopul cerut lichidarea ei, se apără dând în vileag ce relație are cu Dorin Cocoș, fostul soț al deputatei.

"Eu mă numesc Petre și sunt arestat la Colibași pentru răpire și cămătărie. Am prietenie cu câțiva interlopi ai Bucureștiului ca Nuțu și Sile Cămătaru. Eu în libertate fac rău la comandă, sunt tatuat pe tot corpul și pe toată fața. Am 42 de ani și de fel sunt din Caracal Olt, dar în prezent nu mai am pe nimeni fiindcă un clan din Rusia mi-a omorât soția și fetița în 2000, pentru o combinație în Torino și atunci m-am retras în România. (...) Tu ai un dușman care te-a denunțat și te-a băgat acolo și e prieten bun cu Sile și au discutat despre tine și spunându-i că vrea să te distrugă și că dacă are pe cineva care să-ți facă rău, iar Sile a zis DA, spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înțepe cu un ac cu SIDA, că să te distrugă", scria în scrisoarea primită de Udrea în arest.

Vasile Balint, zis şi Sile Călătaru, susţine, din spatele gratiilor, că totul este o făcătură. "Tot ce a apărut este o invenție. Nici nu se pune problema de așa ceva! Apariția numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aș putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înțeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!", a declarat Sile Cămătaru pentru spynews.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 07:07
coopel
Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
04 mai, 05:16
Oana Oana
buna ziua
Voi va dati seama ca Elena Udrea incaseaza mai multi bani decat mine care muncesc si decat sute de oameni din Romania desi e in puscarie????1500 lei luna ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ