Simona Halep a DEZVĂLUIT motivul retragerii de la turneul din Doha

| 24 feb, 11:59

Simona Halep a declarat, luni, într-o conferință de presă, că s-a retras din turneul WTA de la Doha, care se desfășoară săptămâna aceasta, din cauza unei accidentări la o coastă.

Halep, care a câștigat sâmbătă turneul de la Dubai și care era deținătoarea titlului la Doha, a precizat că s-a accidentat înaintea turneului din Emirate.

"Înaintea turneului, sâmbăta trecută, în timpul antrenamentului, am simțit o durere acută la coaste și a fost dificil să joc. Am avut câteva zile libere și apoi am început să joc, dar nu eram sută la sută din capacitate'', a declarat Halep, citată de portalul menafn.com.

Citește și:  Simona Halep a revenit pe podiumul celor mai bune jucătoare din lume


"Am încercat să joc și totul a fost bine, dar încă resimt dureri, mai mari ca înainte, așa că am decis să mă opresc'', a mai spus românca, aflată pe locul 3 în lume.

"Sunt foarte dezamăgită (să ratez turneul de la Doha. Este un turneu foarte important pentru mine. Anul trecut aici am câștigat primul meu mare titlu și acest lucru mi-a dat multă încredere", a mai spus Halep, subliniind că decizia unei retrageri nu se ia ușor. ''E mereu dificil să te retragi când suferi și nu e frumos, dar trebuie să am grijă de corpul meu și să mă gândesc la turneele viitoare'', a explicat românca de 23 de ani.

"Sunt multe turnee în continuare și vreau să iau numai lucrurile pozitive din săptămâna trecută. Într-adevăr este o accidentare serioasă pentru mine, e pentru prima oară când am o astfel de problemă, însă totuși am câștigat turneul de la Dubai și sunt bucuroasă, pentru că e foarte important'', a conchis Halep.

Românca s-a impus, sâmbătă, la Dubai, cu 6-4, 7-6 (4), în finala cu Karolina Pliskova (Cehia).

Tag-uri: Simona Halep, wta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ