Simona Halep a mutat tenisul pe telecomanda românilor. Finala masculină a ţinut românii cu ochii pe zgură

| 09 iun, 2014

Traseul bun al Simonei Halep la Roland Garros și finala jucată de sportivă a deschis apetitul românilor pentru tenis. După finala cu Simona Halep, care a scos audiențe record pentru un meci de tenis și ultima rundă de la masculin a avut ratinguri bune în România, mai ales la orașe.

Meciul dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic, transmis duminică de Eurosport a avut audiențe bune mai ales la nivel urban (unde a fost pe locul trei pe interval, după Pro TV și Antena 3) și comercial (unde a fost pe doi). La nivelul întregii țări, finala a fost pe locul șase, notează paginademedia.ro.

Cifrele au fost duble în comparație cu finala masculină de anul trecut a turneului din capitala Franței.

La nivelul întregii țări, finala de pe Eurosport a avut o medie de 280.000 de telespectatori pe minut. Postul a fost pe locul șase pe interval, după Pro TV (707.000), Antena 1, Antena 3, Prima TV și România TV.

Anul trecut, finala de la Roland Garros, cu Nadal și David Ferrer, avea o medie în România de 156.000 de telespectatori pe minut.

Cea mai mare parte a telespectatorilor finalei masculine a fost de la orașe: 233.000 din totalul de 280.000. Eurosport a fost pe interval pe locul trei, după Pro TV și Antena 1.

Anul trecut, finala avea la orașe 118.000 de telespectatori.

Pe targetul comercial, meciul Nadal – Djokovic a fost pe locul al doilea: 83.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pe minut. Pe primul loc a fost Pro TV, cu 237.000 de persoane din segmentul comercial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ