Simona Halep a renunțat să participe la turneul de la Doha

| 22 feb, 17:14

Simona Halep a renunțat să participe la turneul de la Doha (Qatar), care va debuta luni, a anunțat site-ul circuitului profesionist feminin.

Simona Halep, care va fi din nou numărul trei mondial de luni, a câștigat sâmbătă turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) și era desemnată a doua favorită a turneului din capitala Qatarului, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari.

Halep, care anul trecut câștigase turneul de la Doha, urma să joace direct în optimile de finală cu învingătoarea dintre franțuzoaica Alize Cornet și o jucătoare venită din calificări, notează Agerpres.

Site-ul săptămânalului de limbă engleză Doha Stadium Plus relatează că Simona Halep s-a retras de la turneu din cauza unei accidentări, dar va participa, totuși, la activitățile de promovare din cadrul competiției.

Citeşte şi: DECIZIE de ultimă oră luată de Simona Halep

"Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru este sănătatea jucătoarei. E un ghinion că Simona a fost nevoită să se retragă și nu își va putea apăra titlul. Ea este o jucătoare populară și îi urăm succes la următorul turneu'', a declarat directorul turneului Qatar Total Open, Saad Al-Mohannadi.

După ce a învins-o pe Karolina Pliskova, cu 6-4, 7-6 (4), sâmbătă, în finala de la Dubai, Simona Halep a vorbit despre problemele fizice cu care s-a confruntat în ultimele zile și apoi a mulțumit echipei care s-a ocupat de sănătatea ei.

''Sunt foarte, foarte obosită. Mă dor toate, dar cred că este normal. Am avut meciuri dificile (...). Totul mă doar, coastele, glezna... și sper să fiu OK pentru săptămâna viitoare, sper să mă recuperez repede'', afirmase Halep, citată de Gulf News. ''Nu știu dacă voi putea juca în Qatar. Mă voi odihni și vom vedea'', a mai spus românca.

''Vreau să mulțumesc foarte mult și echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo și Ruben, pentru tot sprijinul și ajutorul acordat săptămâna aceasta și pentru că au avut grijă să fiu aptă să pot duce la bun sfârșit acest turneu'', a scris Halep într-un mesaj postat pe Facebook după finala de la Dubai. Football Medicine este o echipă de medicină sportivă formată din Joao Pedro Araujo, Paulo Barreira și Ruben Ferreira, experți în medicina sportivă și în special cea legată de fotbal, care lucrează la clubul Al-Ahli din Dubai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 21:11
Elena
Cautam operatori PC
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre.
Oferim si solicitam seriozitate maxima.
Conditii necesare :
- calculator + internet + cunostiinte minime de operare.
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.
Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile .
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ