Simona Halep a zdrobit-o pe Venus Williams. Cu cine joacă în sferturi la Montreal

| 10 aug, 11:40

Simona Halep a trecut în forță de Venus Williams, joi noaptea la Montreal. Simona Halep, principala favorită a turneului WTA se va lupta vineri pentru un loc în semifinalele competiţiei din Canada cu Caroline Garcia din Franţa, învingătoare cu 6-3, 6-2 în partida cu rusoaica Maria Şarapova.

Simona Halep a învins-o în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, joi într-o partidă din optimile de finală ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari.

Simona Halep (26 ani), numărul unu mondial, a înfruntat-o pe cea mai mare dintre surorile Williams la doar câteva ore după victoria dificilă înregistrată în faţa rusoaicei Anastasia Pavliucenkova (7-6, 4-6, 7-5), după trei ore şi şapte minute de joc, la capătul unui meci întrerupt de ploaie miercuri şi care a continuat joi.

Venus Williams, jucătoare cu şapte titluri de Mare Şlem în palmares, trecuse la rândul ei, în turul al doilea, de românca Sorana Cîrstea, cu 7-6 (7/4), 6-4.

Simona Halep, principala favorită de la Montreal, se va lupta vineri pentru un loc în semifinalele competiţiei din Canada cu Caroline Garcia din Franţa, învingătoare cu 6-3, 6-2 în partida cu rusoaica Maria Şarapova.

Simona Halep conduce cu 4 victorii la 1 în confruntările cu Garcia, ultimul duel având loc anul acesta, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, câştigat de româncă în două seturi (6-2, 6-3).

"Mă aştept la un meci dificil, ca de obicei. Am jucat împreună de multe ori, aşa că ne cunoaştem destul de bine. Va fi o nouă zi şi un nou meci. Sper să fiu la 100% din punct de vedere fizic. Mă simt bine şi vreau să dau tot ceea am mai bun, să lupt până la capăt şi să cred în victorie", a declarat Halep despre meciul cu Garcia, favorita numărul 6 la Montreal.

Graţie victoriei din partida cu Venus Wiliams, reprezentanta ţării noastre şi-a asigurat un cec în valoare de 60.210 dolari şi 190 de puncte WTA.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ