Simona Halep: Am pierdut tot ce am câștigat anul trecut, nu mai am nimic de pierdut

| 15 iul, 16:57

Simona Halep a mers miercuri la Arenele BNR unde a jucat tenis tenis cu peste 100 de copii și a vorbit despre viitorul său în tenis.

Tenismena nu va fi prezentă la BRD Bucharest Open - "îmi pare rău că nu sunt în turneu, dar mă bucur că am stat lângă terenul unde am câștigat anul trecut primul titlu. (...) Sunt multe jucătoare care pot să câștige turneul, eu zic că Monica Niculescu are o șansă bună, vine după un turneu bun la Wimbledon".

Despre revenirea pe teren, Halep spune că "vacanța mea e pe final, deja stau departe de teren de ceva timp. Chiar am stat la Londra câteva zile și m-am bucurat de tenis, l-am văzut din afară și mi-am dat seama că e un sport deosebit. Sunt mult mai bine mental, mult mai relaxată, sunt gata pentru turneele mari", conform sport.ro

Următoarea apariție pe teren a româncei va fi la Toronto unde spune că "încep acolo și apoi voi vedea ce rezultate voi avea, e suprafața mea preferată...cred! Am pierdut tot ce am câștigat anul trecut, nu mai am nimic de pierdut, am doar puncte de câștigat".

Tot mirercuri, Halep a anunțat că va continua antrenamentul alături de Darren Cahill.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ