Simona Halep, atacată dur de o legendă a cinematografiei române: „Este o vacă!

| 11 iul, 09:24

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român a anunţat cine sunt sportivii români care merg la olimpiada de la Rio. În delegaţie au fost incluse Claudia Ştef, depistată pozitiv cu meldonium, şi Simona Halep, despre care Ion Ţiriac spune că a decis să nu participe la Jocurile Olimpice.

După aflarea veștii că Simona Halep nu va merge la Rio, sportiva noastră a fost ținta unui val de critici. Poate cea mai dură reacție aparține cascadorilor Marian Chirvase, fost hocheist la Steaua în tinereţe, nimeni altul decât fiul marelui rugbist Petre Chirvase şi tatăl boxerului de perspectivă Orlando Chirvase, respectiv Doru Dumitrescu, om cu peste 250 de filme în palmares.

„De foarte mult timp ea trebuia să meargă la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uită-te, acum de exemplu nu vrea să meargă că nu ştiu ce o înţeapă. Merge toată lumea, ea nu! Deci figurile astea de doi lei deranjează”, a comentat Chirvase. „Este o vacă, când pierde îşi dă antrenorul afară, o needucată”, a replicat Dumitrescu, potrivit adevarul.ro.

Ion Ţiriac a declarat că jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Eu am inteles ca drapelul il duce Ponor. Care eu stiam ca Ponor nu mai participa, dar de unde sa stiu eu, ca eu citesc de undeva ca trebuia cealalta gimnasta sa se ducă. Iar s-a accidentat. Eu imi doresc ca Ponor sa duca, o mare sportiva, senzationala, cine o fi hotarat sa-i dea drapelul a facut corect. Pe de alta parte inteleg ca Neagu ar fi trebuit sa-l duca, care este cea mai mare sportiva din acest moment. In momentul asta inteleg ca Neagu este cea mai mare sportiva a anului la sportul care exista. Deci si ea merita Acuma vine cu Simona Halep. Simona Halep nu participa. Pentru ratiunile ei. Asta trebuie sa o intrebati pe ea de ce nu participa. Pe departe, dar pe departe, Simona Halep este sportiva cea mai mediatizata in momentul asta. Nu numai in Romania, in lume, din punct de vedere al tenisului. Cu tot respectul, Simona Halep este pe ecranul de televiziune cam de cateva sute de ori mai mult decat orice alt sportiv roiman. Acuma merita numai pentru treaba asta sa duca drapelul ca lumea sa spuna, "Uite romanca duce si drapelul, romanca sau altcineva". Asta e parerea ei. Eu nu-mi dau cu parerea ca nu sunt eu cel care a desemnat cine este. Ponor o merita. Merita si Neagu, probabil ca si Halep. Insa ma gandesc ca ar trebui respectate parerilor diferitilor oameni pentru diferite treburi. Si nu sa cream din ele o furtuna intr-un pahar cu apa", a spus Ion Tiriac la DolceSport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ