Simona Halep, atacată în presa americană

| 05 iun, 2014

Jurnalistii americani nu-i dau nicio sansa Simonei Halep in semifinalele de la Roland Garros.

Portalul Tennis Magzine a prefatat confruntarea din semifinala cu Andrea Petkovic, opinand ca Halep va fi eliminata deoarece se va pripi.

"Au jucat de doua ori in intalnirile WTA, iar Halep a castigat de fiecare data in doua seturi. Ca numar patru mondial, cel mai bun cap de serie ramas in competitie si jucatoarea cu cel mai mare progres din ultimele 18 luni, Halep poate fi vazuta ca sportiva care va ajunge in finala. Avertismentul meu este ca nu am vazut-o pe Halep presata serios pana acum, iar atunci cand e, incepe sa se pripeasca. In plus, Petkovic are mai putine de pierdut. Castigator: Petkovic!", a scris sursa citata, potrivit ziare.com.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, scor 6-2, 6-2, la capatul unui meci ce a durat o ora si 19 minute.

In semifinalele competitiei de la Paris, Simona Halep o va intalni pe Andrea Petkovic (Germania). Pentru calificarea in semifinale, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 412.500 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ