SIMONA HALEP, cea mai populară jucătoare a anului pe site-ul WTA

| 13 dec, 2014

Românca Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul profesionist feminin, a fost desemnată cea mai populară jucătoare din 2014 pe site-ul circuitului feminin (wtatennis.com).

A doua în această ierarhie publicată de WTA este americanca Serena Williams, liderul mondial, locul al treilea este ocupat de rusoaica Maria Şarapova, a patra este Eugenie Bouchard (Canada), poloneza Agnieszka Radwanska a cincea, chinezoaica Na Li, retrasă anul acesta din activitate, a ocupat locul şase, sârboaica Ana Ivanovic a şaptea, daneza Caroline Wozniaci a opta, Petra Kvitova (Cehia) a noua, ''top ten'' fiind încheiat de Victoria Azarenka (Belarus).

Simona Halep (23 ani) a jucat anul acesta prima sa finală de Mare Şlem, la Roland Garros, a mai disputat finala turneului de la Madrid, a câştigat la Doha şi Bucureşti, încheind anul cu finala Turneului Campioanelor, pierdută în faţa Serenei Williams.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
maria
in Romania , fem maeia anului este o neica nimeni care se numeste anaria prodsan. Oare cine a desemnat-o?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ