Simona Halep, criticată după victoria de la Indian Wells: Ceva a fost în neregulă!

| 23 mar, 11:23

Simona Halep a câştigat Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa. Victoria jucătoarei de tenis, una eroică, i-a adus nu doar laude, ci şi critici. Deşi Simona Halep a reuşit să câştige un titlu important, Cristian Tudor Popescu este de părere că victoria nu a fost una reuşită.

"Ceva a fost în neregulă cu Simona Halep”, a comentat Cristian Tudor Popescu după ce Simona Halep a reuşit să câştige finala de la Indian Wells, în ciuda faptul că, spune jurnalistul, a jucat cu „nici 60% din potenţialul său”.

„Nu a fost un meci frumos, dar şi astfel de meciuri au importanţa lor. Ar fi putut să îl piardă”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24, adăugând că victoria aduce o propulsie în cariera Simonei Halep.

Una dintre problemele identificate de CTP a fost impactul psihologic pe care l-a avut asupra Simonei statutul de favorită: „Simona a plecat cu conştiinţa faptul că e favorită, a jucat crispată în mod evident, dar setul 2 luat a fost cheia meciului”.

Simona Halep a câştigat în SUA cel mai important turneu din carieră, scor 2-6, 7-5, 6-4 în faţa Jelenei Jankovic, dar finala cu sârboaica a fost incredibilă.  A treia jucătoare a lumii s-a văzut condusă cu set şi 5-4, dar a salvat situaţia şi a câştigat eroic.

 

Citeşte şi: Simona Halep, ELOGIATĂ de presa internaţională: Regina de la Indian Wells

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ