Simona Halep debutează la Wimbledon 2015. Cu cine joacă primul meci pe iarbă

| 30 iun, 17:55

Aflată în secţiunea de jos a tabloului feminin, Simona Halep intră marţi în joc la Wimbledon, având-o adversară în runda inaugurală pe slovaca Jana Cepelova.

Cele două sunt despărţite de 103 locuri în ierarhia WTA, slovaca Jana Cepelova ocupând poziţia 103, în timp ce Halep este cap de serie nr. 3 la Wimbledon 2015.

Simona Halep are de apărat la Londra semifinala de anul trecut, în timp ce Jana Cepelova a pierdut anul trecut chiar în runda inaugurală, la italianca Flavia Penetta, scrie romaniatv.net.

Cea mai bună performanţă a Cepelovei pe iarba londoneză datează din 2012, când a ajuns până în turul trei, după ce le-a eliminat pe Kristina Mladenovic şi Anabel Medina Garrigues, înainte de a fi eliminată de Victoria Azarenka. De remarcat că la ediţia din acel an Halep a fost eliminată în primul tur, de Garrigues, iar dacă ar fi câştigat ar fi jucat în turul doi cu Cepelova.

Halep şi Cepelova s-au întâlnit totuşi o dată în circuitul WTA, anul tercut, în turul doi al US Open, când Halep a câştigat cu 6-1, 6-2. Meciul Halep - Cepelova este al doilea de pe terenul nr. 1, după cel al lui Rafa Nadal, fiind estimat să înceapă în jurul orei 17:45.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ