Simona Halep, declaraţie EMOŢIONANTĂ: Am plâns...

| 20 mai, 17:30

Cu doar cateva zile inainte de startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre asteptarile pe care le are in legatura cu turneul de la Paris. De asemenea, numarul trei mondial a recunoscut ca a plans dupa finala pierduta in 2014 in fata Mariei Sharapova.

"Am plans pentru cateva minute, dar am zambit dupa aceea pentru ca mi-am spus ca a fost prima mea finala de Grand Slam si trebuie sa fiu fericita. Am jucat foarte bine si sunt mandra pentru acele doua saptamani", a declarat Simona Halep. 

"Simt ca joc bine pe zgura in acest moment. Imi place si mi-a placut intotdeauna aceasta suprafata. Am incredere in jocul meu pe aceasta suprafata. Cele mai frumoase momente ale carierei le-am avut la Paris. Jocul meu creste de la o zi la alta. Sunt pregatita pentru Roland Garros", a completat Simona.

In 2015, Halep a castigat trei turnee: Shenzhen, Dubai si Indian Wells. De asemenea, la Stuttgart si Roma a ajuns pana in semifinale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ