Simona Halep, după eliminarea de la Singapore: Sunt bucuroasă că termin anul în top 3 WTA

| 29 oct, 22:11

Simona Halep s-a declarat foarte bucuroasă că va termina anul în top 3 în clasamentul mondial, după ce a fost eliminată joi de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

''Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate'', și-a caracterizat sezonul actualul număr doi WTA, pe contul său de Facebook. ''Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanță frumoasă și sunt foarte bucuroasă'', a adăugat Simona.

''În plus, am văzut din ce în ce mai mulți oameni venind să mă susțină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. Vreau să mulțumesc fanilor mei, cu drag va îmbrățișez pe toți'', a mai spus Halep.

Citeşte şi:  CTP o critică foarte DUR pe SIMONA HALEP după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Simona a precizat că pentru ea urmează o vacanță în care să își încarce bateriile, pentru a reveni mai puternică în sezonul viitor: ''Urmează o vacaaaanță, ca să mă odihnesc și să mă refac, iar după, perioada de pregătire — pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!''

Halep a fost învinsă joi de poloneza Agnieszka Radwanska, în două seturi, cu 7-6 (5), 6-1, în ultimul său meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a condus cu 5-1 în tiebreak. În primele două meciuri de la Singapore, românca de 24 de ani a învins-o pe italianca Flavia Pennetta cu 6-0, 6-3 și a pierdut în fața rusoaicei Maria Șarapova, cu 4-6, 4-6.

Halep a câștigat trei titluri în 2015, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells, acesta din urmă fiind cel mai important al carierei. De asemenea, a jucat finale la Toronto și Cincinnati, semifinale la Miami, US Open, Stuttgart și Roma.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ