Simona Halep este candidată la titlul de "jucătoarea lunii mai" în circuitul WTA

| 10 iun, 2014

Simona Halep, care a disputat duminică finala prestigiosului turneu de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, este una dintre cele trei candidate la titlul de 'jucătoarea lunii mai' în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA), alături de americanca Serena Williams şi rusoaica Maria Şarapova.

În vârstă de 22 ani, Simona Halep a urcat luni, în premieră, pe locul 3 în ierarhia WTA, după performanţa extraordinară de la Internaţionalele Franţei, unde a reuşit să învingă patru jucătoare din Top 20 (Sabine Lisicki, Ana Ivanovic, Petra Kvitova şi Sloane Stephens), înainte de a ajunge în finală. Pe parcursul lunii mai, campioana română a reuşit să câştige 12 dintre cele 14 meciuri disputate, atingând totodată finalele în două dintre cele mai puternice turnee din lume, cele de la Madrid (3-11 mai) şi Roland Garros (25 mai - 8 iunie), ambele pierdute în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Iubitorii tenisului din întreaga lume sunt invitaţi să-şi exprime opţiunea pe site-ul WTA, în această anchetă a cărei favorită rămâne, totuşi, Maria Şarapova, graţie celor două succese, de la Madrid şi Paris, ultima fiind 'cea mai dificilă finală de Mare Şlem pe care a disputat-o vreodată', conform declaraţiilor jucătoarei ruse.

Câştigătoarea anchetei urmează să fie anunţată în cursul zilei de vineri.

 

Tag-uri: Simona Halep, wta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ