SIMONA HALEP:" Îmi pare rău...". Decizie RADICALĂ după ÎNFRÂNGEREA cu Serena Williams

| 24 aug, 08:25

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a luat o decizie drastică după ce a disputat, duminică, finala turneului de la Cincinnati, pierdută în faţa americancei Serena Williams, locul 1 WTA. Românca a decis să se retragă de la Connecticut Open, din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

"Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la New Haven. Iubesc turneul şi am amintiri plăcute aici, reuşind să câştig titlul în trecut. Am avut câteva săptămâni dificile care m-au lăsat cu dureri la piciorul stâng şi, din nefericire, nu pot să mă forţez să joc atât de aproape de US Open", a declarat Halep, într-un comunicat, citat de presa americană.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a calificat în finală la Cincinnati şi a trecut pe locul 2 WTA

Astfel, următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe la 31 august.

În ciuda înfrângerii suferite la Cincinnati, Halep va fi, începând de luni, pe locul 2 WTA, detronând-o de pe această poziţie pe rusoaica Maria Şarapova. Totodată, românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ