Simona Halep, într-o reclamă alături de Gareth Bale (Real Madrid) şi Jeremy Lin (LA Lakers) VIDEO

| 27 mar, 15:33

Jucătoarea de tenis Simona Halep apare alături de Gareth Bale, fotbalist al echipei de fotbal Real Madrid, şi de baschetbalistul formaţiei Los Angeles Lakers, Jeremy Lin, în noua reclamă la linia de echipament adidas climachill. Sloganul noii campanii adidas este "Uncontrol yourself" (n.r. - Nu te controla).

În noul spot publicitar, al cărui fond sonor este asigurat de o melodie cu influenţe chinezeşti, sunt prezentaţi trei tineri care se pregătesc pentru sesiunile de antrenament la cele trei discipline, tenis, fotbal şi baschet şi care poartă noua linie de produse, potrivit Digi24.

După ce se îmbracă în echipamentul sportiv, cei trei tineri se metamorfozează în Halep, Lin şi Bale şi reuşesc să câştige un punct la tenis, să înscrie un coş şi, respectiv, să şuteze la vinclu de la distanţă.

Simona Halep va evolua, astăzi, de la ora 17.00, în turul doi al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, unde o va întâlni pe cehoaica Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card şi locul 328 WTA.

Citelte şi: Simona Halep, tot mai aproape de locul doi în clasamentul WTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ