Simona Halep nu poate să-și revină! A clacat și la "dublu" la WIMBLEDON 2015

| 02 iul, 19:55

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la Wimbledon 2015 şi în proba de dublu. Românca nu poate să depășească forma slabă pe care o traversează.

Perechea formată din Simona Halep şi Elena Bogdan a fost eliminată în turul I de perechea Su-Wei Hsieh - Flavia Pennetta. Cele două românce au pierdut în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, după o partidă care a durat 57 de minute.

Citește și:  Simona Halep, ELIMINATĂ în primul tur la Wimbledon

Primul set a fost echilibrat, iar Hseih şi Pennetta au reuşit două break-uri şi şi-au pierdut serviciul doar o dată. În al doilea set, româncele nu au mai putut ţine ritmul cu adversarele şi şi-au cîşstigat serviciul o singură dată.

Pentru participarea în proba de dublu de la Wimbledon, Elena Bogdan şi Simona Halep vor primi 10 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 9.000 de lire sterline.


Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ