SIMONA HALEP pierde la Radwanska şi este eliminată de la Turnelul Campioanelor

| 29 oct, 11:04

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor după o evoluție sub așteptări în fața polonezei Agnieszka Radwanska. Românca a pierdut cu scorul de 6-7 (5), 1-6.

Primul set a început bine pentru Simona, care și-a adjudecat primul break încă din gameul de debut.

Radwanska s-a ținut cu dinții de fiecare minge, a reușit să apere mai multe mingi de break (Halep a rămas cu o singură minge de break concretizată, din 9 oportunități!), după care și-a recuperat gameul și a nivelat scorul la 3-3. S-a mers cap la cap, iar primul set a intrat în tie-break.

Simona a început foarte bine din nou, s-a dus rapid la 5-1, dar finalul setului a fost dezastruos. Poloneza a cîștigat șase puncte consecutive și, la capătul unui schimb incredibil de mingi, a închis setul!

Jucătoarea noastră nu și-a revenit psihic în setul secund. Deși avea nevoie de cel puțin un set pentru a spera că poate merge mai departe, Simona n-a reușit să mai cîștige decît un game pînă la finalul meciului.

Astfel, Radwanska a obținut a 500-a victorie din carieră în circuitul WTA și, în cazul în care Șarapova o învinge clar pe Flavia Pennetta, speră să se califice în semifinalele de la Singapore.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ