Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Cincinnatti

| 13 aug, 2014

Simona Halep, numărul 2 mondial, a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii totale de 2.567.000 dolari, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe Kirsten Flipkens din Belgia, într-o partidă din turul II disputată marţi.

Simona Halep, calificată direct în turul secund al acestei competiţii, la care a fost desemnată a doua favorită, şi-a asigurat un cec în valoare de 26.090 dolari şi 105 puncte WTA.

Ea o va avea ca adversară în optimile de finală pe câştigătoarea confruntării dintre Lucie Safarova (Cehia/N.16) şi Zarina Dias (Kazahstan). Safarova a trecut în turul I de americanca Venus Williams, în faţa căreia s-a impus cu 6-7 (2/7), 6-3, 6-4, în timp ce Zarina Dias a învins-o cu 7-6 (7/4), 7-6 (7/5) pe românca Irina Begu.

Tot marţi, rusoaica Maria Şarapova, cap de serie nr.5 la Cincinnati, şi-a asigurat la rândul ei calificarea în optimi, după victoria cu 6-1, 3-6, 6-3 înregistrată în faţa jucătoarei americane Madison Keys.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ