Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros

| 07 iun, 17:22

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA, a câştigat, miercuri, scor 3-6, 7-6(6), 6-0, meciul jucat cu Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA) în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

Partida dintre cele două sportive a durat două ore şi opt minute. Simona a început slab primul set, s-a văzut condusă cu 5-0, iar apoi a avut o răbufnire de orgoliu şi a câştigat două game-uri (5-2). Apoi, cele două au mers cap la cap cu serviciul şi setul s-a încheiat, scor 6-3, în 45 de minute. În setul secund, Halep a avut parte din nou de un început slab şi a fost condusă cu 5-1, dar a reuşit să revină şi să împingă meciul în tiebreak, unde s-a impus, scor 8-6, după o oră de joc.

În decisiv, Simona Halep nu i-a mai dat nicio şansă adversarei, impunându-se cu 6-0, după trei break-uri, în doar 23 de minute. În semifinalele turneului parizian, Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA).

Pentru accederea în penultimul act al competiţiei, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 500.000 de euro şi 780 de puncte în clasamentul mondial WTA.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ