SIMONA HALEP şi-a ales noul antrenor. Aceasta este componenţa noii echipe manageriale a sportivei române

| 24 noi, 2014

Victor Ioniţă este noul antrenor al jucătoarei de tenis Simona Halep, în sezonul 2015, din echipa sportivei de pe locul 3 WTA mai făcând parte şi preparatorul fizic Theodor Cercel şi consultantul Thomas Högstedt, se arată într-un comunicat semnat de managerul Virginia Ruzici.

"Vă aduc la cunoştinţă că, începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ioniţă - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", se arată în comunicatul citat.

Victor Ioniţă a fost antrenorul Soranei Cîrstea. Fostul tenisman Thomas Högstedt a fost antrenorul jucătoarelor Caroline Wozniacki, Maria Şarapova şi Li Na.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat, la 6 noiembrie, că a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ