Simona Halep, VEDETĂ la Paris. Românca a făcut spectacol la Roland Garros

| 25 mai, 2014

Simona Halep a fost ovationata de peste 15.000 de fani la Roland Garros, pe arena Philippe Chatrier, acolo unde inainte sa inceapa marele turneu de Grand Slem din Franta a avut loc o zi speciala dedicata copiilor, intitulata Kids Day.

 

Ea a participat la manifestarile dedicate acestei zile speciale, fiind a doua prezentata in arena, dupa Alize Cornet, fiind primita cu aplauze in ritmul muzicii asigurata de DJ-ul Bob Sinclair, scrie ziare.com.

Jucatoarea din Romania a stat aproape o ora pe teren, intr-o mini-partida de dublu, demonstrativa, alaturi de un jucator aflat in scaun cu rotile, in care i-a avut ca adversari pe Cornet si pe Laurent Lokoli, jucatorul din Franta aflat pe locul 406 ATP.

Jo-Wilfried Tsonga si Gael Monfils au fost si ei prezenti la eveniment, fiind aclamati de public minute in sir.

Sambata, a avut loc un demonstrativ special, la care au luat parte Novak Djokovici, Marin Cilici, Jelena Jankovici si Kristina Mladenovici, alaturi de Goran Ivanisevici, care au tinut sa fie solidari cu victimele inundatiilor din Serbia si Bosnia.

Simona Halep isi va incepe aventura la Roland Garros luni, atunci cand va juca in primul tur cu Alysa Kleybanova din Rusia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ